Özgürce Bir Yaklaşım

Dilim Sert, Gönlüm Mert!

Osmanlı Padişahları Resimleri Slayt Halinde

Posted by Free Stand 22 Kasım 2008


Sevip saygı duyduğum biri böyle bir video çalışması yapmış. Video hoşuma gitti ve siteme ilk defa bir video ekleme kararı aldım. Video’yu izlemek için alternatifleriniz mevcut.

İsteyen http://www.ikinciabdulhamid.com/iaforum/index.php?showtopic=200&hl linkinden isteyense direk buradan izleyebilir. Seçim size kalmış.

İyi seyirler.

2:24 dakika

3 Yanıt to “Osmanlı Padişahları Resimleri Slayt Halinde”

  1. aciklayalim said

    Bizim 1922de kovdugumuz Osmanli soyu Afrikada devlet yonetiyormus. Sultanlari meger Osmanli padisahlarindqan geliyormus. Bu gunku zaman gazetesinin yazdigi habere gore 1390larda nijer kabileleri arasinda liderlik kavgasi baslayinca kabileler Osmanliyi ziyarete gelirler. Care ararlar, donemin padisahi Yildirim Bayezit Afrika kokenli cariyesinddn olma yunusu Nijeryanin Agadez bolgesine gonderiyor, Yunus orada sultan ilan edilip sorun cozuluyor, Sultanlik ogunden bu gune babadwan ogula geciyor, Simdiki sultan ibrahim Oumarou Yildirim Bayezitin oglu yunus sultanin soyundan geliyormus. O sebeple agadez bolgesinin halki kendilerini Osmanli soyundan sayiyormus, Osmanli 1570 li yillarda bolgeye geldiginde bu devlet Osmanliya bagli oldugunu aciklamis Osmanli bu devletle hic savasmamis bu devlette Osmanliya sonuna kadar sadik kalmisti.

  2. Ah Osmanlı said

    Osmanlı imparatorluğu için özellikle 0naltıncı yüzyıldaki muhteşem gücünden dolayı Avrupalı tarihçiler tarihin o zamana kadar gördüğü en muazzam imparatorluk diyorlardı. Hıristiyan dünyası içimize saldığı gizli yahudileri kullanarak 444 senelik bir uğraşı sonucunda bu devleti binbir çeşit entrikalarda çevirerek 90 sene evvelinde tarihin karanlık sayfalarına gömdü. Şimdi ceddimiz osmanlıyı savunanlara aslında bizlere Osmanlıdan miras kalmış olan bu ülkede hain gözüyle bakan insanlar var maalesef. Türkiye bize Osmanlıdan miras kalmıştır. Bu böyle biline.

  3. gülsüm said

    ecdadımızla ne kadar gurur duysak azdır şu an onlar kadar saglam durabilen kaç kişi var merak ediyorum hiç kimse rengini .-duruşunu belli etmiyor dogrularını dile getirmekten çekiniyorlar işte bu yüzden musluman olarak durdugumuz yer belli deyil RABBİM düşündüyüyle yaptığı şey bir olanlardan eylesin

Yorum bırakın